biuro@agraforus.pl +48 518 451 830
PQP 3842

PQP 3842

Jedno z naszych ostatnich odkryć w produkcji tłuszczów dla piekarnictwa i cukiernictwa. Produkt będący precyzyjnie wliczoną mieszanką rafinowanej oleiny palmowej oraz rafnowanej stearyny palmowej. Używając PQP 3842 podczas produkcji kremów powstaje nadzienie o wyjątkowo stabilnej strukturze oraz wyjątkowej lekkości w smaku. Nie zawiera tłuszczów uwodornionych, alergenów, izomerów trans, GMO czy konserwantów.

Skład: rafinowana, nieuwodorniona oleina palmowa, stearyna palmowa

Zastosowanie: produkcja kremów oraz nadzień do ciast i wafli


Typ tłuszczu Temp. topnienia Opakowanie Źródło surowca Okres przydatności Zawartość izomerów trans Przeznaczenie
stały 38-42°C Bag-in Box 10/20l Palma oleista 12 miesięcy <1% Produkcja polew
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić Ci najlepszą jakość na naszej stronie! Rozumiem